Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Enkhuizen
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag als productiemedewerker begint al vroeg. Jij als vroege vogel staat om 07:15 uur fris en opgewekt aan de machine om deze weer te bedienen. Jij zorgt ervoor dat het productieprces soeltjes verloopt. jij zorgt voor bijvoorbeeld voldoende invoer van producten in de machine en vangt deze aan de achterkant weer op als de machine zijn werk gedaan heeft. Met collega's rouleer jij van type machine; zo blijft jouw werk leuk en gaat het niet vervelen.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is een specialist in in maatwerk snijden, lasersnijden, lamieren, formateren, stansen en hotmeltcoaten. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan voorop! Er wordt altijd gedacht in mogelijkheden om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau