Santé Partners

Helpende/ verzorgende - Geldermalsen

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Geldermalsen
28 september 2021

Details van de functie

Logo Helpende/ verzorgende - Geldermalsen

Jouw nieuwe werkplek
Je komt te werken in de Bloementuin in Geldermalsen, een kleinschalige woonvorm waar 32 cliënten wonen. Deze cliënten zijn opgedeeld in 4 woongroepen, elk groep bestaat uit 8 cliënten. Samen met jouw collega's (verzorgende IG'ers, verpleegkundige, gastvrouwen, huishoudelijke hulp, EVV'er die zorgt voor de planning en coördinatie) ben je verantwoordelijk voor jouw cliënten en begeleidt je hen waar nodig. Verder is er een welzijnsmedewerker die groepsactiviteiten organiseert, de gastvrouwen hebben een op een activiteiten met de cliënten. Eens per week is er een geestelijke verzorger aanwezig waar jij ook bij terecht kan. Het team is verder goed op elkaar ingespeeld, hierdoor weten ze elkaar goed te vinden.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 25 (cao VVT) waarin je minimaal €1.863,- en maximaal €2.555,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
  • Je hebt een afgerond diploma op MBO-niveau 2 op het gebied Zorg en Welzijn of diploma Verzorgende; MBO Verzorgende (niveau 2 plus), Verzorgende C of Verzorgende niveau 3 AG;
  • Je hebt een hart voor de zorg;
  • Je wordt blij van mensen en werkt graag met hen;
  • Je hebt affiniteit of ervaring met mensen met dementie;
  • Je hebt affiniteit of ervaring met woonzorgcentra of kleinschalig wonen.

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan de slag bij Santé Partners? Solliciteer dan nu via de 'solliciteer direct' button en hopelijk zien we je snel! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dorien van der Vorst, EVV'er van een van de woongroepen, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Neem voor meer informatie over het sollicitatieproces gerust contact op met onze recruiter, Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail], dan nemen we zo snel mogelijk contact op. Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners