Santé Partners

ZZP-er VIG - Geldermalsen

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Geldermalsen
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Ben jij opzoek naar een opdracht als ZZP-er in de zorg? Dat is nu ook mogelijk bij Santé Partners! Ben je een flexibele, zelfstandige en empathische zorgprofessional en beschik je over de juist documenten, dan komen wij graag met jou in contact. Draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is!

ZZP-er VIG - Geldermalsen
Uren in overleg

Jij als ZZP-er..
bent voor ons team een belangrijke aanwinst! Je verricht verzorgende – en/of verpleegtechnische taken en voert werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering in de Bloementuin in Geldermalsen. Je kan tijdig veranderingen signaleren en schakelt wanneer nodig met de juiste collega. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar de cliënten en je omgeving. Het is erg prettig als je in de vakantieperiode juli, augustus en september flexibel inzetbaar bent.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde opleiding als Verzorgende IG
• Je bent flexibel inzetbaar in jouw woongebied
• Je bent oplossingsgericht, communicatief sterk, organisatie sensitief en daadkrachtig

Contact
Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button’. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de locatie manager, Mieke van Dijk [klik hier voor het telefoonnummer] . Voor overige informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Stuur ons dan een app en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners