Continu professionals

Bedrijfsautotechnicus

Details van de functie

Logo Ben jij een sleutelaar met een passie voor autotechniek? En wil jij van je hobby je beroep maken? Dan zou dit zomaar eens jouw ideale volgende stap kunnen zijn!Als (1e) bedrijfswagenmonteur / truckmonteur houd je je bezig met het zelfstandig uitvoeren van onderhoud en reparatie aan bedrijfswagens en trucks. Werkzaamheden waar je aan kan denken? Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;Het stellen van diagnoses; Werkzaamheden verricht die voortvloeien uit de diagnoses; Het uitvoeren van inspecties en controles zoals APK en Tachograaf.

Functie eisen
Wat zoeken wij in jou? Je hebt een afgeronde opleiding richting bedrijfsautotechnicus (BAT of EBAT), autotechniek, of vergelijkbaar;Je kunt zowel zelfstandig werken als goed in een team werken; Je beschikt over goed technisch inzicht en een flexibele instelling;Je woont in de omgeving van Rotterdam;Je bent servicegericht en wil graag kwaliteit leveren;Het is een pré als je al ervaring hebt als bedrijfsautotechnicus;Het is een pré als je al APK1 en digitale tachograaf bevoegdheid hebt. Anders ben je bereid deze te halen (op kosten van het bedrijf)

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie uitdagende baan, dus daar staan ook mooie voorwaarden tegenover. Wat kun je verwachten? Een leuke flexibele baan;Een goed salaris;Pensioenregeling;25 vakantiedagen;De mogelijkheid om jezelf te (blijven) ontwikkelen aan de hand van opleidingen, op kosten van het bedrijf.

Info over het bedrijf
Het bedrijf is een professionele dealer van een compleet pakket aan wegtransportoplossingen voor bedrijfswagens en vrachtwagens door heel het land en zelfs internationaal. Door vanuit inmiddels 19 verschillende vestigingen te werken kunnen klanten altijd snel geholpen worden. Een open en informele werksfeer met een doelgerichte cultuur. Een bedrijf waar je jezelf als autotechnicus verder kunt ontwikkelen! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Solliciteer dan nu en dan vertel ik je hier graag meer over.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals