Continu professionals

Operator bakkerij

Details van de functie

Logo Kijk jij wel eens naar ?How it?s made? en wil je zelf betrokken zijn bij het maken van de producten die vele consumenten consumeren? Voor onze klant in Brunssum zijn wij op zoek naar operators die het leuk vinden om diepgevroren taarten en cakes op de best mogelijk manier in de schappen van de supermarkten te krijgen. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van deegsoorten, het bedienen van machines en/of het inpakken van de producten. Je signaleert storingen, zorgt dat de producten voldoen aan kwaliteitsnormen en verricht opruim- en schoonmaakwerkzaamheden en al deze werkzaamheden verricht je binnen een 2 en/of 3 ploegen systeem!

Functie eisen
Je hebt technische achtergrond d.m.v. ervaring en/of opleiding Je hebt een relevante technische Mbo opleidingJe hebt affiniteit met de foodindustrie en een pre met de bakkerij-industrie. Je bent pro-actief, flexibel, gemotiveerd, en leergierig Je bent kwaliteitsbewust en hebt een probleemoplossend vermogenJe beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taalJe bent bereid om in 2 en/ of 3-ploegen te werken

Arbeidsvoorwaarden
Niet onbelangrijk natuurlijk, wat kun je van ons verwachten:Een goede begeleiding naar jouw nieuwe baan.En markconform salaris afhankelijk van jouw ervaring en diploma?s.Diverse mogelijkheden tot het behalen van opleidingen.

Info over het bedrijf
Continu Professionals is een technisch detacheringsbureau dat als partner te werk gaat met opdrachtgevers en technische professionals. Wij zoeken voor de opdrachtgever de juiste kandidaat die past binnen het perfecte plaatje. Voor de kandidaat maken wij de weg vrij, zodat het proces van het zoeken naar een baan een stuk gemoedelijker verloopt met onze professionele hulp. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland helpen wij technisch opgeleide professionals aan een vaste baan. We zijn ambitieus, vriendelijk en zullen ons altijd 100% inzetten om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals