Luba Uitzendbureau

Magazijn Co÷rdinator

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan het werk bij een groot internationaal bedrijf die werkzaam is in de metaal industrie. Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Als magazijn Co÷rdinator ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de werkvloer van dit bedrijf. Je zorgt ervoor dat het magazijn overzichtelijk en schoon is. Verder hou je de voorraad op peil en verwerk je de gebruikte producten. Natuurlijk controleer je ook de binnen komende goederen aan de hand van artikelnummers op aantal en kwaliteit! De goederenstroom komt bij jou binnen. Jij bent degene die zorgdraagt over de juiste codering van de producten die binnenkomen. Als magazijn co÷rdinator zorg je er ook voor dat je de pakbonnen verwerkt en dat alle goederen op de goede plaats liggen. Je bent dus een ster in orderpicken! Ook neem jij de leiding en stuurt iedereen juist aan. Verder regel je de verpakking en verzending van kleine pakketten.

Heb je vragen of vind je deze vacature interessant, neem snel contact op met onze vestiging in Medemblik! [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]

Over het bedrijf

Het bedrijf is een staalbewerkingsbedrijf die zich specialiseert in het snijden van grote stalen buizen en balken. Deze worden gebruikt voor o.a. de riolering en de olie maar ook voor bijvoorbeeld voor geraamtes ter versteviging van grote panden zoals het station in Sloterijk en het voetbalstadion in Qatar. Ook werkt dit bedrijf veel samen met entertainmentparken zoals de Efteling en Walibi. Dus de volgende keer als je in een achtbaan zit, kan jij de onderdelen hebben gemaakt hiervoor!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau