Luba Uitzendbureau

Medewerker expeditie

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent als medewerker expeditie verantwoordelijk voor het verzamelen van binnengekomen orders. Door middel van het scannen van de goederen check jij of het juiste product er staat en vervoert deze daarna door middel van de heftruck naar de juiste locatie in het magazijn. Je zet daarnaast pallets klaar, stapelt ze om en verzorgt het uitrijden. Het hebben van heftruck ervaring is fijn, maar geen vereiste.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een landelijke groothandel in centrale en lokale verwarming, sanitair, zon-apparatuur en warmwaterapparatuur. Om de klanten snel en compleet te kunnen leveren, beschikt het bedrijf over 15 vestigingen, een efficiŽnte logistieke organisatie en een geavanceerd automatiseringssysteem. Met extra service geven zij steeds een nieuwe impuls aan de kwaliteit van de dienstverlening ten behoeve van haar afnemers. Kenmerkend voor de organisatie: kwalitatief en financieel sterk bedrijf waar klantgerichtheid, loyaliteit en collegialiteit centraal staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau