Luba Uitzendbureau

Magazijnbeheerder

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij bent onder andere verantwoordelijk voor een deel van de inkoop. Ook zorg je voor het beheer van de goederen- en afvalstromen en controleer je zendingen van leveranciers. Jij verzamelt materialen vanuit het magazijn en zet deze klaar voor de servicemonteurs. Tevens valt de voorraadbeheer onder jouw werkzaamheden. Jij zorgt er voor dat er tijdig onderhoud wordt gevoerd aan meetinstrumenten en machines. Mocht je hier nog geen ervaring mee hebben, dan kan je hiervoor een cursus volgen. Ook onderhoud jij contact met de servicemonteurs zodat alle materialen voor projecten op tijd compleet en gereed gemaakt zijn.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een installatie bedrijf in de bollenstreek dat zich voornamelijk richt op de moderne organisaties en een stukje woningbouw. Steeds meer organisaties zijn afhankelijk van elektrotechniek, hier biedt jouw werkgever de oplossing. Niet alleen licht en krachtinstallaties of data- en telecommunicatie, ook beveiliging en branddetectie behoren tot de behoeften. Het bedrijf staat voor kwaliteit, betrokkenheid, doelmatigheid en duurzaamheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau