Luba Uitzendbureau

Bouw hulp

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zwijndrecht
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De dag begint vroeg en jij en je team verzamelen op de vestiging in Zwijndrecht. Na een kop koffie stappen jullie in de bus naar de locatie, dit kan overal in Nederland zijn. Eenmaal aangekomen worden de lijnen uitgezet en kijk jij waar je kan assisteren. In de ochtend ben jij verantwoordelijk voor een schone en opgeruimde werkplek terwijl je in de middag stukken beton zal weghakken langs de randen van het project. Nadat de dag erop zitten gaan jij en je collega's weer terug naar Zwijndrecht waar je richting huis gaat.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een vca gecertificeerd familiebedrijf gevestigd in Zwijndrecht. Gespecialiseerd in het mechanisch behandelen van (onder) vloeren zoals bijvoorbeeld stralen, frezen, schuren slijpen in de ruimste zin van het woord. Tevens behoort egaliseren ook tot onze werkzaamheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau