Luba Uitzendbureau

Inkoper

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Den Haag
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inkoper onderhoud jij het contact met de leveranciers. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij de de levering van de juiste prodcuten op het juiste moment. Alles ten behoeve van het productieproces van de kunsstofonderdelen die zij produceren. Jij bent een onderhandelaar en weet mooie deals te sluiten voor een aantrekkelijke kwaliteit/prijs verhouding. Als inkoper ben jij een onmisbare schakel die er voor zorgt dat processen binnen het bedrijf soepel verlopen. Dit doe je samen met een naaste collega.

Naast het gehele proces rondom de bestelling van benodigde producten en onderdelen en bent hierbij op de hoogte van de levertijd, prijs en kwaliteit. Ten tweede ben jij op de lange termijn bezig met de ontwikkelingen van jouw leveranciers en de markt om naar een zo efficiŽnt mogelijke samenwerking te streven. Natuurlijk heb jij altijd een plan B dat voorkomt dat er een tekort aan benodigdheden en grondstoffen ontstaat. Tot slot controleer en rapporteer jij over kostentrends en houd je het ERP-systeem op orde. Er is altijd ruimte voor inbreng van verbeteringen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van constructies gemaakt van vezelversterkte kunststoffen. De werkzaamheden van dit bedrijf beslaan het gehele traject van idee tot productie. Tijdens dit traject wordt gebruik gemaakt van state of the art bouwkundige software en machines. Dit bedrijf is met name werkzaam in de medische industrie, machinebouw, vliegtuigbouw en defensie en werkt binnen deze branches voor gerenommeerde bedrijven. Op de werkvloer hangt een informele sfeer, maar waar professionaliteit wel de boventoon voert.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau