Luba Uitzendbureau

Opgooier

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het eerste gedeelde in de productie, het opgooien van vlees voor de snijders. En nee... je zal geen bloed zien in de productieruimte!

Jij en je team beginnen om 6:00 uur om alvast vooruit te werken voor de rest van de productie. Als eerste haal je de opgestapelde kratten met vlees naar jullie afdeling en leg je het vlees op tafel neer, zodat de snijders kunnen beginnen met hun werk. Vervolgens ruim je de bakken op, ruim je op en help je waar nodig is. Zijn de snijders klaar? Dan herhaal je dit proces.

Je bent een belangrijke schakel in dit bedrijf want als het vlees niet klaar ligt en gesneden wordt, kan de rest van de productie ook niet verder. Je zal dus snel moeten werken en goed afstemmen met je directe collega's. Het werk kan fysiek zwaar zijn en daarom krijgen jullie om de 2 uur pauze.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau