Luba Uitzendbureau

Technisch operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als allround operator. Je houdt je voornamelijk bezig met het bedienen van diverse machines, het controleren van kwaliteit en het invoeren van de juiste grondstoffen. Door middel van twee verschillende soorten machines zorg je ervoor dat het eindproduct de juiste breedte en lengte heeft waarna het klaar is om naar de klant gebracht te worden. Je bent technisch onderlegd, zodat je een kleine storing zelf kan oplossen. Naast jouw werkzaamheden als operator ga jij ook jouw collega's van de Technische Dienst ondersteunen. Als operator ga je aan de slag in een 2-ploegensysteem en op vrijdag ben je eerder klaar.

Over het bedrijf

Bij het bedrijf waar je komt te werken hangt een informele sfeer. Door middel van diverse machines maken zij verschillende soorten en maten van zelfklevende tape. Je komt te werken in een klein team van 2 tot 3 mensen per ploeg.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau