Luba Uitzendbureau

Machineoperator

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een gezellig familiebedrijf in Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator die graag uitkijkt naar een vast dienstverband. Ben jij dat? Dan horen wij graag van jou!

Bij het uitvoeren van deze functie ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en bedienen van de kokerwikkelmachines en aan de hand van geplaatste orders ga jij kokers vervaardigen. Dit doe je door de machines om te stellen naar de juiste lengte en diameter van de order. Ook voer je controles uit waaronder het controleren van de productiebon en het controleren of de koker voldoet aan de eisen. Je regelt de aanvoer van karton en lijm en zorgt dat de machine probleemloos blijft draaien. Het oplossen van kleine storingen valt ook onder jouw takenpakket net zoals het verwijderen van volle pallets onder de machines met een pompwagen. Kortom: een technische functie met verantwoordelijkheid!

Deze functie kan uitgevoerd worden in de avonddienst (14:30 uur tot 23:00) en dan werk je maar vier dagen in de week (van maandag t/m donderdag). Werken in dagdienst is ook bespreekbaar.

Over het bedrijf

De werkgever is een warm familiebedrijf en al drie generaties lang produceren zij kartonnen kokers, buizen, verpakkingen en haspels voor vele toepassingen in diverse branches. Snelheid en flexibiliteit hebben zij hoog in het vaandel staan en zij beschikken ook over een eigen bezorgdienst. Het bedrijf is in het bezit van een veelzijdig aanbod en hanteert een eigen filosofie. Niet alleen ervaring en kennis van zaken is belangrijk, maar ook het verlenen van uitgebreide service en prijs/kwaliteit verhouding verliezen zij niet uit het oog. Ze werken continu aan het verbeteren van de productieprocessen. Dit betekent dat zij constant op zoek zijn naar manieren om de productontwikkeling duurzamer en minder milieubelastend te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau