Luba Uitzendbureau

Magazijn Medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Diemen
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als magazijnmedewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de ingaande en uitgaande goederenstroom. Je werkzaamheden bestaan uit het uitpakken, controleren, opruimen en verdelen van inkomende goederen, dit doe je met een stapelaar. Je verzameld, verpakt en verzend alle voorkomende goederen en brengt ze naar het postkantoor of direct naar de klant. Ook heb je contact met expediteurs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de transportmiddelen, zorg je dat er voldoende verpakkingsmateriaal is en zorg je voor een nette werkplek.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een groothandel met non-food artikelen voor de horeca. Ze hebben een breed assortiment aan glazen, borden en overige barbenodigdheden. De klanten van dit bedrijf lopen erg uiteen, van het restaurant op de hoek van de straat tot horeca groothandels als de Hanos. Het is een dynamisch en informeel bedrijf waar je je met ongeveer 10 collega's inzet voor de wensen van klant. In het magazijn werk je samen met 2 directe collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau