Luba Uitzendbureau

Orderpicker dagdienst

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Nieuwegein
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als orderpicker in deze mooie groothandel zet jij de orders klaar voor de klantbestellingen die 's nachts zijn binnengekomen. Vanuit het magazijn maar ook vanuit de winkel verzamel jij de orders en zorg jij ervoor dat deze klaar staan als de vrachtwagen komt. Je begint 's ochtends om 06:00 en om 15:00 ben je klaar, waardoor je een deel van de middag nog lekker vrij bent!
Ondertussen loop jij tussen de winkelende klanten; af en toe help jij hen dus ook als ze iets niet kunnen vinden.

Over het bedrijf

Deze mooie groothandel ontvangt dagelijks vele bestellingen van klanten die inkopen doen voor hun horecabedrijven óf deze klanten komen persoonlijk langs om hun producten in te kopen. Het is daarom ook een mooie en representatieve werkomgeving met een prettig en servicegerichte werksfeer. Ze bieden hun klanten graag een beleving en jij als medewerker bent daarin een belangrijk onderdeel. Mensen die hier werken zijn trots op hun werk en product en delen dit graag met de klanten. Food, non-food en keukenapparatuur onder 1 dak!

Innovatie en service staan hoog in het vaandel en jij gaat als hun nieuwe medewerker daaraan bijdragen. Samenwerken is cruciaal voor de kwaliteit en klantbeleving. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, dit in de eerste instantie vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege de goede, VERSE, maaltijden die zij bereiden voor hun medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau