Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bodegraven
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw team wissel je de ochtendploeg (05.30 - 14.30 uur) en de middagploeg (15.00 - 24.00 uur) af. Voor je begint ontvang je lekkere warme kleding aangezien je in een gekoelde omgeving werkt. Je gaat kaasorders verzamelen. Afhankelijk van jouw ervaring, ga je aan de slag met een scanner of voicepick-systeem. Deze organisatie heeft duizenden kazen op voorraad van klein tot groot. De verzamelde orders voeg je toe aan de bulkorder. Om schade aan de kaas te voorkomen, zorg je ervoor dat de kazen op de juiste manier gestapeld worden voor transport. Naast het orderpicken, ga je ook helpen bij het tellen van de voorraad.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Bodegraven en is een leverancier van kaasproducten. Er heerst een gezellig bedrijvigheid binnen het team maar ook de drive om hard te werken. Kwaliteit staat hier bovenaan het prioriteiten lijstje. Er is een kantine waar gezamenlijk gegeten kan worden. Het bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de fiets en als je met de auto komt, kan je gratis parkeren. Met het openbaar vervoer is niet mogelijk gezien de werktijden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau