Luba Uitzendbureau

Magazijn medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker in 2 ploegen. Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een reachtruck certificaat en ervaring hebt op de reachtruck. Jij bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens, de belading van de containers, het tellen in het warehouse en het ompakken en herlabellen van producten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een wereldwijde marktleider op het gebied van dier- en vis voeders met maar liefst 11.000 medewerkers. Je komt te werken in een jong & dynamisch bedrijf met diverse mogelijkheden om door te groeien en te leren. Op de vestiging in Tilburg werken 45 medewerkers elke dag met veel plezier.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau