Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Elke dag begin je in de droogkamer en zorg je ervoor dat deze leeggereden wordt met een heftruck of een EPT. Je zorgt dat de pallets ingeseald worden en op de juiste plaats in het magazijn geplaatst worden of je zet ze in de vrachtwagen klaar voor verzending. De volgende werkzaamheden behoren ook nog tot jouw takenpakket: het verzorgen van bestellingen, voorraadbeheer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, het beheersen van de afvalstroom, het laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een heftruck, communicatie met chauffeurs en administratieve afwikkelingen. Indien je in het bezit bent van een bakwagenrijbewijs kan het voorkomen dat je spoedbestellingen aflevert bij de klant. Mocht je in het bezit zijn van een rijbewijs CE kan je ingezet worden als vervanger voor zieke chauffeurs of bij verlof.

Over het bedrijf

De werkgever is een warm familiebedrijf en al drie generaties lang produceren zij kartonnen kokers, buizen, verpakkingen en haspels voor vele toepassingen in diverse branches. Snelheid en flexibiliteit hebben zij hoog in het vaandel staan en zij beschikken ook over een eigen bezorgdienst. Het bedrijf is in het bezit van een veelzijdig aanbod en hanteert een eigen filosofie. Niet alleen ervaring en kennis van zaken is belangrijk, maar ook het verlenen van uitgebreide service en prijs/kwaliteit verhouding verliezen zij niet uit het oog. Ze werken continu aan het verbeteren van de productieprocessen. Dit betekent dat zij constant op zoek zijn naar manieren om de productontwikkeling duurzamer en minder milieubelastend te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau