Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkdag begint met in de expeditie, waar je samen met je collega's de orders print en verdeelt. Je pickt je order en zorgt ervoor dat alles netjes verpakt wordt voordat je de spullen gaat verzenden. Jou toekomstige werkgever vindt kwaliteit ontzettend belangrijk, dus iedere order stel je samen met veel zorg. De verpakte orders boek je gereed in het systeem en zorgt ervoor dat alles klaar staat om opgehaald te worden door de postbedrijven. Daarnaast help je met het laden en lossen van vrachtwagens, waarbij je de binnenkomende goederen controleert voordat je ze aftekent bij de leverancier. Wanneer daarmee iets niet klopt of niet goed mee verlopen is, meld je dit intern. Het is dus van belang dat je leveranciers goed te woord te kunnen staan.

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een groothandel in toegangs- en afsluitingstechniek. Dit varieert van spijlen voor hekwerken tot complete elektronische installaties voor hekwerken. Ook verkopen ze deurkrukken, sloten, balustrades en bijbehorende accessoires. Deze onderdelen leveren ze aan andere bedrijven, dus niet rechtstreeks aan de consument. In dit fijne familiebedrijf staat inmiddels de tweede generatie aan het roer. Ze leveren aan kleine bedrijven die gaan voor kwaliteit en service. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, waardoor je iedereen kent. De directeur zal dus gewoon bij je in de kantine komen lunchen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau