Luba Uitzendbureau

Steigerbouwer

Details van de functie

Logo Over de functie

Als je zin hebt om snel aan de slag te gaan als steigerbouwer in het Westland, ben je hier aan het juiste adres! Je kunt morgen nog starten als je wilt. Wat ga je doen? Jouw toekomstige werkgever zet steigers op in het Westland. Je bent dus nooit ver van huis aan het werk. Je begint lekker op tijd: 06:15 verzamel je op de zaak. Daarna ga je met je team naar de locatie toe en rond 15:15 uur ben je weer terug op de zaak. Op de locatie wissel je de taken af, van aangeven tot in elkaar zetten van de steiger. Alles willen leren wordt gewaardeerd!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een klein, informeel bedrijf in het Westland. Je werkt in met 5 andere collega's en je begint altijd op de locatie in Poeldijk. Op vrijdagmiddag zijn jullie op tijd terug om nog even gezellig een biertje te drinken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau