Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

In de rol van inside sales medewerker ga je aan de slag met het proactief bewerken van professionele beslissers voor het verkrijgen van projectaanvragen en het afsluiten van opdrachten, Ook ga je actief op zoek naar nieuwe projecten samen met de collega's van Field sales en Backoffice, Het verzamelen, controleren en vastleggen van marktinformatie behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid, alsmede het realiseren van nieuwe zakelijke kansen bijv. klanten (New business).

Over het bedrijf

Deze werkgever is een grote daglichtproducent gevestigd in Opmeer. Al meer dan 75 jaar zetten zij zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creŽren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is de basis van het bedrijf en tot op de dag van vandaag nog steeds onze drijfveer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau