Luba Uitzendbureau

Adviseur badkamers

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Gouda
21 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je wordt opgeleid om samen met de klant de ultieme droombadkamer samen te stellen. Je komt te werken in de showroom waar je het eerste aanspreekpunt bent voor de klant. Met jouw passie en verantwoordelijkheidsgevoel help je mee te denken en kom je met creatieve ideeŽn en oplossingen voor elk budget. Een 3D ontwerp brengt jouw ideeŽn voor de klant tot leven. Jouw kennis, openheid en transparantie zorgen ervoor dat klanten tevreden zijn over het gekregen advies. Doordat elke klant anders is is ook welk dag weer anders. Door jouw communicatieve vaardigheden en commerciŽle gedrevenheid ga je geen uitdaging uit de weg. Jouw focus ligt met name op het ontzorgen van de klant en het bieden van een prettige ervaring tijdens het gehele aankooptraject en daarna. Ervaring in de branche is geen vereiste, wel een juiste motivatie en een klantgerichte instelling. Zit je werkdag erop maar de deal met de klant is bijna rond? Dat vindt je het geen probleem om je werk af te maken zodat de klant met een tevreden gevoel en een prachtig ontwerp naar huis kan.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een fris en jong bedrijf die hard groeiende is. Je bent hier aan het juiste adres voor een droombadkamer die echt betaalbaar is. Hun motto is "behandel de klant zoals je ook zelf behandeld wil worden". Er heerst een informele sfeer en het goed opleiden van collega's tot ervaren adviseurs hebben ze hoog in het vaandel staan. Jouw nieuwe werkgever is geen handtekeningen jager maar een echte verkoopspecialist die precies van de klant wil weten waar de behoeften liggen. Het bedrijf heeft een groot empatisch vermogen naar zowel de medewerkers als de klanten. Het team bestaat uit mensen die graag hard werken, veel willen leren en die zonder aan agressieve verkoop te doen toch het onderste uit de kan willen halen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau