Luba Uitzendbureau

Medewerker commercieel binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij jouw toekomstige werkgever ben jij als commercieel medewerker binnendienst de schakel tussen opdrachtgevers, commerciŽle buitendienst en de (Customer) Services medewerkers in zowel de binnen- als buitendienst. Daarnaast biedt je op proactieve wijze ondersteuning aan de Sales buitendienst.

Samen met de afdeling Sales buitendienst handel je vooral Business to Business verkopen en vragen zelfstandig af en schakel je hierin met verpleeghuizen en ziekenhuizen. Tevens heb je Business to Consumer contacten met particulieren. Daarnaast onderhoud je contacten met bestaande relaties en deze contacten bouw je verder uit. Je signaleert koopsignalen en new business mogelijkheden. Ook ben je voor je collega?s in binnen- en buitendienst een vraagbaak.

Op administratief gebied stel je offertes op, maak je contracten en mailings, en beheer je de administratieve gegevensstroom in de business software. Tot slot ondersteun je actief in (new business) projecten en faciliteer je evenementen.

In jouw functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Commercial Support.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zet zich al 25 jaar in voor meer leven in de dag van patiŽnten. Het bedrijf doet dat door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis op het gebied van zuurstof, OSAS en beademing. Ze installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, adviseren en begeleiden 24/7 patiŽnten in hun therapie en voorzien daarbij in de levering van alle noodzakelijke toebehoren. Daarbij werken we nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau