Luba Uitzendbureau

(Hulp)monteur kozijnen

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Katwijk
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag start met je collega's en een kop koffie. Je verzamelt in Katwijk en laadt met je buddy je spullen in de bus en gaat naar de klus ergens in de Bollenstreek. Je kunt één of twee weken op locatie werken (vooral particulier) en gaat bij huizen kozijnen plaatsen. Wanneer je op een etage kozijnen gaat plaatsen zul je eerst de steiger opbouwen om vervolgens de kozijnen samen te demonteren. Tussendoor zul je gereedschappen klaarleggen en het overzicht goed kunnen bewaren. Vervolgens ga je de nieuwe kozijnen plaatsen en alles dichtmaken. Een mooi resultaat en een tevreden klant!

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is een persoonlijk, gezellig en warm bedrijf wat werkzaam is in de kozijnen. Ze hebben persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan. Ze beschikken over een jong dynamisch team waarin er ruimte is voor een grap. Kortom, een fijn bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau