Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker snijmachines

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Tilburg
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit mooie bedrijf zijn ze op zoek naar iemand die snijmachines wil bedienen, afstellen en onderhouden. Jij bent er dus verantwoordelijk voor dat de machines non-stop draaiend blijven. Dit doe je als volgt: je zorgt ervoor dat er altijd voldoende kokers in de machine liggen die gesneden moeten worden. Ook stel jij de juiste lengte en diameter in voor de order. Het eindproduct, de gesneden stukken, vallen in dozen en deze ga jij verwisselen. Ook ben je verantwoordelijk voor de voorraad dozen en deze stapel jij op de pallet om vervolgens de juiste stickers aan te brengen (de stickers maak je zelf op de computer). Hierna worden de dozen ingeseald en breng je ze naar het magazijn met de palletwagen.

Je kan kiezen voor het werken in de avondploeg (14:30 uur tot 23:00 uur en dan werk je van maandag tot en met donderdag, dus drie dagen weekend!) of voor het werken in de dagploeg (06:00 tot 14:30 en vrijdag van 06:00 tot 12:30). Een 2-ploegensysteem is ook mogelijk!

Over het bedrijf

De werkgever is een warm familiebedrijf en al drie generaties lang produceren zij kartonnen kokers, buizen, verpakkingen en haspels voor vele toepassingen in diverse branches. Snelheid en flexibiliteit hebben zij hoog in het vaandel staan en zij beschikken ook over een eigen bezorgdienst. Het bedrijf is in het bezit van een veelzijdig aanbod en hanteert een eigen filosofie. Niet alleen ervaring en kennis van zaken is belangrijk, maar ook het verlenen van uitgebreide service en prijs/kwaliteit verhouding verliezen zij niet uit het oog. Ze werken continu aan het verbeteren van de productieprocessen. Dit betekent dat zij constant op zoek zijn naar manieren om de productontwikkeling duurzamer en minder milieubelastend te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau