Luba Uitzendbureau

Technische dienst medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een aanvulling voor hun Technische Dienst. Op dit moment werken er 2 mensen binnen de Technische Dienst en zij hebben elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden. En medewerker zorgt ervoor dat de machines worden onderhouden en eventuele reparaties worden uitgevoerd en de andere medewerker is bezig met het re-designen van de machines. Binnen deze baan is het jouw taak om het dagelijks onderhoud aan de machines uit te voeren en waar nodig storingen op te lossen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden en de onderhoudsrapporten.

Je gaat aan de slag in dagdienst en bent werkzaam 32-40 uur per week werkzaam.

Over het bedrijf

Bij het bedrijf waar je komt te werken hangt een informele sfeer, is dynamisch en groeiende. Door middel van diverse machines maken zij verschillende soorten en maten van zelfklevende tape. Je komt te werken in een klein en hecht team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau