Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker snijzaal

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Hoe mooi is het om jouw vleesproducten morgen terug te zien in de supermarkt! Met behulp van jouw precisie en gevoel voor het snijden van vlees zorgt dit bedrijf ervoor dat de supermarkten worden voorzien van top kwaliteit vleesbeleg. En nee... je zal geen bloed zien bij dit bedrijf!

Je krijgt de mogelijkheid om zonder opleiding toch een leuke baan te vinden binnen een familiebedrijf met doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk ben je niet meteen teamleider, maar zal je als productiemedewerker het hele proces van A tot Z leren. Door het vele staan en lichte tilwerkzaamheden vraagt het werk fysieke inspanning en doorzettingsvermogen. Daarom heb je op deze afdeling elke twee uur pauze. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het bedienen van de verschillende productiemachines in deze ruimtes, waarin het vlees in kleinere stukken wordt gesneden.
Jouw inspanning en motivatie wordt erg gewaardeerd door de leiding van het bedrijf. Daarom organiseren zij wel eens dagen dat het management voor iedereen lekkere snacks en friet klaarmaakt.

De productieruimte bevindt zich in een gekoelde omgeving en heeft zeer strenge hygiŽne eisen en werkprocedures. Dit zorgt ervoor de de kwaliteit van de producten altijd van top niveau zijn.

Je start elke ochtend om zes uur en zorgt dat het vlees wordt gesneden en gereed wordt gemaakt om het productieproces verder te doorlopen. Verder houdt dit bedrijf ook rekening met alle culturele en religieuze achtergronden. Heb je bijvoorbeeld bezwaar om met varkensvlees te werken, dan zijn er nog genoeg mogelijkheden voor jou om toch aan de slag te gaan.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau