Sensire

Verzorgende IG - Dagbehandeling De Schans - Zutphen

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als Verzorgende IG?

Als verzorgende IG heb je affiniteit met activiteit en welzijn. Je gaat werken op de dagbehandeling waarbij je de cliŽnten ondersteunt in het behandelplan. Daarnaast biedt je diverse activiteiten voor onze doelgroep. Je draagt samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de cliŽnten. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de cliŽnten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. op onze dagbehandeling zorg je voor een veilige omgeving met oog voor de dingen die voor de cliŽnt waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de cliŽnt op de dagbehandeling.

Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de cliŽnt doet. Gedurende de dag ondersteun je de cliŽnten: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Jij bent eerste contactpersoon voor de cliŽnt, schrijft rapportages in Ysis en draagt bij aan de inhoud van de behandelplannen voor de dagbehandeling. Daarnaast ben je aanwezig en hebt een actieve rol bij het Multi Disciplinair Overleg, team-overleggen, bijeenkomsten, evaluaties en werkoverleggen. Je werkt o.a. samen met behandelaren die betrokken zijn bij het behandelproces van de cliŽnt. Dit betekent dat je samen verantwoordelijk bent voor deze doelgroep.

We verwachten van jou, dat jij een positieve bijdrage levert aan deze vormen van samenwerking.

Wie ben jij?

Jij bent flexibel, sociaal, durft feedback te geven en gaat goed om met het krijgen van feedback, je kan werken in een team, neemt initiatieven, je bent collegiaal en je kan werken volgens het behandelplan. Het werken met deze doelgroep is erg uitdagend, geen dag is hetzelfde. De doelgroep bestaat geheel uit zelfstandig thuiswonende mensen. Tevens zorg jij voor het bijhouden van je eigen kwaliteiten. Door middel van het volgen van werkoverleggen, scholing, e-learnings en praktijktoetsen blijf je bevoegd en bekwaam van de voorbehouden handelingen. Je hebt affiniteit met dementie, CVA en parkinson, deze ziektebeelden zijn jou niet onbekend. Je komt te werken in een dynamisch, gedreven en gemotiveerd team. Het team bestaat uit 4 verzorgenden IG en 1 activiteiten begeleider.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze doelgroep zijn wij op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste, gemotiveerde en liefst ervaren verzorgende IG met affiniteit in welzijn en activiteit. Computervaardigheden zijn voor deze functie van belang.

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verzorgende IG valt in schaal FWG 35 (€1960,02 tot €2.845,21, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Het betreft een vacature van 13 uur per week, verspreidt over 2 werkdagen. Werktijden zijn conform rooster in de dagdiensten. Ingangsdatum: in overleg, bij voorkeur per 1 november 2021.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Agnes Hoentjen: [klik hier voor het telefoonnummer] , [stuur een e-mail] of met Claudia Snelleman: [klik hier voor het telefoonnummer] , [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire