Consolid

Chauffeur CE

Details van de functie

Logo Voor onze partner C.H. Dekker & Zn. zijn wij opzoek naar chauffeurs CE met ervaring op het rijden van een open wagen of bereid om dit te leren.C.H. Dekker & Zn. is een specialist in het vervoeren van goederen waarbij een speciale handeling voor is vereist.

C.H. Dekker & Zn. rijdt vanuit standplaats Ilpendam. Vanuit hier vervoeren zij staal-rollen, platen, pakketten hout, damwanden etc. naar binnen- en buitenland.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervoeren van staal. Waarbij rekening gehouden moet worden met lange maar ook korte ritten. Wij vragen hier dan ook om een stukje flexibiliteit van de chauffeur. De ene week kan je lange ritten hebben naar het buitenland waarbij je lang van huis bent. De andere week bestaat de mogelijkheid er dat je korte ritten rijd en vaak weer dezelfde dag thuis bent. Ervaring met het rijden van een open wagen is een vereiste vanwege de bijzondere manier voor het spannen van je vracht, dit wordt over het algemeen vaak gedaan met een ketting.

Voor vragen over de vacature zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] . Wil je liever Whatsappen dan zijn wij bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] . Solliciteren kan uitsluitend via de website

Arbeidsvoorwaarden
  • Een leuke fulltime baan voor langere tijd;
  • Bij goed functioneren heeft de opdrachtgever de intentie om je over te nemen;
  • Marktconform salaris volgens het TLN-cao;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Deelname aan collectieve zorgverzekering is mogelijk;
  • Goede begeleiding;
  • Goede opleidingsmogelijkheden, bv. om je code 95 training te behalen via Consolid.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid