Maintec BV

BBL Leerling Constructiewerker

  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
10 september 2021

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je gaat aan het werk op de afdeling mechanica voorzien van de nieuwste technieken waarbij je gaat werken met verschillende componenten. Denk hierbij aan compressoren, rempanelen, stroomafnemers, koppelingen, printplaten, stoot- en trekwerk maar bijvoorbeeld ook airo-units. Deze componenten komen vuil binnen, gaan de wasmachines in en komen daarna bij jou op de afdeling binnen waar jij ze onder handen neemt zodat ze vervolgens weer als nieuw de deur uit kunnen!

Functieomschrijving
Als leerling Constructiewerker (niveau 2) ga je aan de slag met de verschillende technieken die je als constructiewerker nodig hebt. Je maakt en leest tekeningen, leert hoe je producten opbouwt uit pijpen en profielen en stelt eisen op voor veiligheid en kwaliteit. Een constructiewerker bewerkt en verbindt verschillende onderdelen tot een eindproduct. Je bent hierbij veel aan het lassen. Je ondersteunt de allround constructiewerker en werkt zelfstandig binnen het team.

4 dagen per week ben je op de werkplaats te vinden waar jouw vaste leermeester jou alle kneepjes van het vak zult leren. De overige dag ga je naar school waar je naast vaktheorie ook algemene vakken krijgt zoals Nederlands en rekenen.

Functie-eisen
De start van de opleiding tot monteur Constructiewerker begint natuurlijk bij jouw motivatie. Daarnaast ben je:

- Woonachtig in de omgeving van Tilburg;
- Technisch onderlegd;
- Nauwkeurig, leergierig en positief ingesteld;
- Graag aan het werk met je handen;
- Gedreven om een echte vakman te worden!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Maintec BV