Luba Uitzendbureau

Schoonmaker productieruimtes

Details van de functie

Logo Over de functie

Als schoonmaker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het reinigen van de machines en productieruimtes van vleesresten, sauzen, kruiden, etc. Je werkt dus niet met bloed.
Je maakt bij het reinigen gebruik van een hogedrukspuit en zorgt dat alles weer schoon is zodat jouw collega's de machines weer in kunnen zetten om de beste vleeswarenbeleg te maken. Hoe gaaf is het om te weten dat jij hebt meegewerkt aan de productie van producten die jij vervolgens in de bekendste supermarkten tegenkomt?

Je begint je dag door na binnenkomst jezelf om te kleden en gereed te maken voor de schoonmaak. Vervolgens zorg jij dat je de materialen die gereinigd moet worden verzameld of naar de juiste productieruimte gaan om deze vervolgens schoon te maken. Welke materialen je waar moet reinigen, kan verschillen.

Zo ben je op de afdeling bakkenwas verantwoordelijk van het schoonmaken van bakken, snijtafels, ovenrekken etc. De materialen worden naar deze ruimte gebracht, waar jij al klaar staat met de hogedrukreiniger om aan de slag te gaan. Dit doe je samen met een aantal andere collega's, die allemaal gemotiveerd en zelfstandig aan het werk zijn om alles zo goed en zo snel mogelijk schoon te spuiten.

Naast de afdeling bakkenwas, is meer om schoon te maken in het pand. Zo moet er ook door het gebouw worden schoongemaakt en maak je een rondje om onder andere muren, deuren, vloeren en vloerputten grondig schoon te spuiten. Genoeg variatie dus! Je werkt in overleg en afhankelijk van de bezetting op de afdeling bakkenwas, door het gebouw heen, of je wisselt dit af.

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Dit bedrijf leert jou alle kneepjes van het vak. Het enige wat ze vragen is of je bang bent om vies of nat worden?

Je werkt in een gekoelde omgeving, maar hier kan je je op kleden. De werktijden zijn van 09.00/10.00 uur tot het eind van de dag (kan tijdens drukke periodes tot 20.00 uur zijn).

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een familiebedrijf dat met een passie voor het produceren van ambachtelijke vleeswaren inmiddels is uitgegroeid tot een specialist in foodconcepten en levert aan afnemers in Nederland en daarbuiten. Smaak, kwaliteit en innovatie zijn de kernbegrippen en ondanks de enorme groei in de afgelopen jaren zorgen ze nog steeds voor het familie gevoel. De versproducten worden in Zoetermeer geproduceerd door een team van gemotiveerde collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau