Luba Uitzendbureau

Operator - leerling

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Uden
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij doorloopt een traject om uiteindelijk als operator aan de slag te gaan! In eerste instantie ga je starten als inpakker om de producten en het bedrijf wat beter te leren kennen. Met jouw ambitie en doorzettingsvermogen krijg je na een maand een interne opleiding. Je gaat onder begeleiding van de werkplaats chef de machines beter leren kennen en besturen! Na 6 maanden kun jij zelfstandig aan de slag als operator! Vanuit Luba gaan wij een stappenplan met jou maken om ervoor te zorgen dat jij kan doorgroeien binnen het bedrijf en daar hoort natuurlijk ook een salarisverhoging bij! Wil je overuren maken om extra geld te verdienen zodat jij straks lekker op vakantie kan? Geen probleem dat is ook mogelijk! Als jij bereid bent om er hard voor te werken gaan wij er samen voor zorgen dat jij als volwaardige operator aan de slag kunt gaan.

Over het bedrijf

Deze werkgever zit in de Food en Tuinbouw, ze maken gerecyclede PET-trays die ideaal zijn voor de tuinbouw als je planten in een plantenbank wilt neerleggen bijvoorbeeld. Voor de Food industrie maken ze ook verpakkingen zo kun je denken aan; verpakking voor de pannenkoeken die je bij de Albert Heijn ziet of de plastic bakjes voor de koekjes bijvoorbeeld. Je komt te werken in een klein team waar ruimte is voor ontwikkeling, het bedrijf is hard aan het groeien en ze zijn op zoek naar talenten voor de toekomst! Zo heb je verschillende doorgroeimogelijkheden als je start als inpakker. Je kunt uiteindelijk aan de slag als operator maar er is ook ruimte om door te groeien naar mananger operator als je maar bereid bent om er hard voor te werken! Er heerst een informele sfeer waarbij je de directeur ook regelmatig ziet op de werkvloer. Zo staat hij soms ook achter een machine of is hij producten aan het verplaatsen met een heftruck. Het is belangrijk dat er een fijne sfeer heerst binnen de organisatie met vertrouwen in elkaar. Uiteindelijk is de visie om te groeien en jij kunt daar een groot onderdeel van zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau