Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Ridderkerk
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met ongeveer 100 gezellige, hardwerkende collega?s zijn jullie werkzaam op de drie productielijnen. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de productie van deze hoogwaardige producten en jullie zorgen ervoor dat de dagelijkse doelen worden gehaald. Als assemblage medewerker voor de ketellijn werk je in een klein hecht team. Jouw dag start om 06:00 of 8:00 uur met het assembleren van onze balgketels, die we zelf ontwikkeld hebben. Om er zeker van te zijn dat er niets mis is, test je de ketel en voer je kwaliteitscontroles uit. Tijdens het proces kan het altijd gebeuren dat er een productiestoring is, maar jij weet deze zelfstandig op te lossen. Daarnaast denk je mee over verbeteringen in het productieproces en over de samenwerking in het team.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is met zijn unieke, hoogwaardige producten internationaal aan het doorbreken. Het is een typisch Nederlands familiebedrijf waarbij de organisatie uit circa 300 medewerkers bestaat. Een informele werksfeer, teamspirit en een aanpakkersmentaliteit zijn termen die hier goed bij aansluiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau