Luba Uitzendbureau

Orderpicker/Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat werken bij een professioneel bedrijf waar een informele sfeer heerst en waar jij onderdeel uitmaakt van een enthousiast en collegiaal team. In het magazijn ontvang je de koeriers die de pakketten komen ophalen en is jouw directe collega diegene die verantwoordelijk is voor de binnenkomende goederen.

Wil jij solliciteren of meer informatie? Telefonisch kun jij ons bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . We hebben antwoord op al jouw vragen.

Als medewerker in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de uitgaande pakketten.
Na een gedegen inwerkperiode kun jij het transport hiervan van A tot Z verzorgen: het verzamelen en verzendklaar maken van orders. Je draagt zorg voor de exportdocumenten, dus je bent natuurlijk secuur van nature.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert technologie aan akkerbouwers en loonwerkers over de hele wereld. Van computers tot GPS-besturingssystemen en draadloze technologie. Het bedrijf waar jij komt te werken ontwikkelt precisielandbouw producten om de bedrijfskosten te verlagen en opbrengsten te maximaliseren.
Er heerst een informele sfeer in het team waar jij komt te werken en er is zeker ruimte voor gepaste humor!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau