Luba Uitzendbureau

Orderpicker

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Hem
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag om de orders die online binnenkomen van bloemzaad, -bollen en stekjes klaar te maken voor verzending. De order krijg je op papier en hierop staan diverse aantallen, artikelnummers en de naam van de artikelen die jij bij elkaar gaat zoeken voor de klant. In een niet al te grote ruimte zoek je alle benodigde spullen bij elkaar totdat de order compleet is. Deze gaat dan in een kartonnen doos, die plak je dicht, adressticker erop en op naar de volgende order!
Jij werkt dagelijks van 08:00 tot 17:00 uur en je hebt 's morgens en 's middags een kwartiertje koffiepauze.Tussen de middag lunch je gezellig samen met het team een half uurtje in de kantine. De functie is voor langere tijd, maar hoelang? Dat is moeilijk te zeggen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een modern online tuincentrum; misschien wel één van de modernste! Zij verkopen een uitgebreid assortiment aan bloembollen, diverse groente- en bloemzaden en vaste planten. Ook bieden zij divers kwalitatief tuingereedschap aan. Alles wordt op locatie met zorg ingepakt en thuis bezorgd om de beste kwaliteit te garanderen aan de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau