Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Bleiswijk
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent een harde werker en steekt dan ook graag de handen uit de mouwen. Jouw werkplek is het magazijn van een gordijnengroothandel. Hier komen grote rollen met gordijnstof binnen. In het magazijn zijn de stofsnijders bezig met het verwerken van de bestellingen. Je gaat met behulp van de heftruck de rollen in de juiste stellingen leggen. De rollen kunnen 2 tot 5 meter breed zijn, dit maakt dat de rollen erg zwaar zijn. Naast dat je voornamelijk bezig zal zijn met het plaatsen van de rollen op de juiste plekken, zorg je er ook voor dat het magazijn er netjes en geordend uitziet. Het is een leuke baan waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Betrouwbaarheid, kwaliteit en kennis zijn heel belangrijk voor dit bedrijf. Het bedrijf maakt gordijnen op maat voor het hoog segment, dus afnemers die graag gordijnen willen van de beste kwaliteit. Binnen het team werken mensen die van doorwerken houden, echte aanpakkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau