Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Rijnsburg
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De afdeling Magazijn is waar jij komt te werken. Deze is verantwoordelijk voor het vervoeren van fust (dozen/kratten) tussen de afdelingen logistiek, transport en productie. Wat ga jij doen? Als heftruckchauffeur Fust werk je roulerend met verschillende taken in de fustloods en op het dock. Je vervoert fust (dozen/kratten) tussen de afdelingen Logistiek, Transport en Productie. Voor de afdeling Productie vervoer je fust door middel van 10 gemechaniseerde fustbanen. De verplaatsingen registreer je en eventuele manco?s of gebreken met betrekking tot fust, producten en orders rapporteer je. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten tijdig bij de productieafdelingen worden gebracht. De afdeling Logistiek speelt dan ook een grote factor in de efficiŽntie van het productieproces. Ook wordt het besturen van een reachtruck steeds belangrijker. Mocht je hier al ervaring in hebben is dit dus een leuke combi functie.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote speler in de foodbranche. Zij staan voor innovatie en weten medewerkers aan zich te binden doordat ze als groot bedrijf persoonlijk contact houden met elke medewerker. Is er een nieuwe medewerker of is er nieuws te delen? Dan wordt dit via een scherm op een zichtbare plek kenbaar gemaakt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau