Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Aalsmeer
19 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als vroege vogel begin je de dag samen met jouw collega's met een kop koffie. Je neemt het dagschema door en vervolgens zorgen jullie dat alle bestellingen die binnenkomen, van zowel nationale- als internationale klanten, verwerkt worden en weer klaar gemaakt worden voor verdere transport. Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het opbouwen van karren en het verdelen van de binnengekomen leveringen. Ook registreer jij wat er geleverd wordt met behulp van een scanner. Je bent een onmisbare schakel in het gehele logistieke proces. Elke werkdag start je om 7:00 uur. Dit kan eerder of later zijn, afhankelijk van de drukte. Reiskostenvergoeding is er niet, het is daarom prettig als je in de directe omgeving van Aalsmeer woont. Wanneer het werk klaar is, kun jij samen met jouw teamleider je gaan richten op jouw ontwikkeling. Zo kan je bijvoorbeeld gaan leren planningen maken. Deze investering wordt graag gedaan maar er wordt wel verwacht dat jij dit waar gaat maken in de toekomst. Een mooie uitdaging!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever houdt zich al een eeuw bezig met het transport van bloemen en planten. De vrachtwagens van dit bedrijf zijn niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Op de vloer heerst een gezellige en open werksfeer. Er wordt ontzettend hard gewerkt en de goede service die dit bedrijf levert kan zo al jaren worden behouden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau