Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Meewerkend Voorman versterk je de afdeling logistiek. Je bent het eerste aanspreekpunt op de vloer en stuurt gemiddeld 7 man in je team aan. Je reageert zo snel mogelijk als er een probleem of storing zich voordoet. Je coŲrdineert je collega's op de afdeling en waar nodig spring jij bij om samen de klus te klaren! Je houdt het overzicht en bewaakt de kwaliteit en efficiŽntie van het proces. Je vindt het een uitdaging om onder hoge druk resultaten te behalen.

De afdeling logistiek bestaat uit drie afdelingen: Goederenontvangst, Goederenverzameling en Fust (Emballage). Als Meewerkend Voorman kom je te werken op ťťn van deze afdelingen. Binnen iedere afdeling wordt er gewerkt in 4 ploegendiensten:
  • Dag dienst: 06.20 - 15.30 uur
  • Dag lang: 05.00 - 15.30 uur
  • Avond dienst: 15.30 - 23.16 uur
  • Avond lang: 15.30 - 02.00 uur

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een vooruitstrevend bedrijf dat groente en fruit bewerkt. Ze combineren ambachtelijke kennis van groenten en fruit met innovatieve producten, concepten en processen. Ze doen dit al sinds 1960, van vader op zoon. Het is dus een echt familiebedrijf wat nu uitgegroeid is tot ongeveer 1100 medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau