Luba Uitzendbureau

Calculator/Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als calculator ga jij offertes aanvragen en beoordelen, maak je de definitieve begroting en maak jij de nodige calculaties voor alle partijen en zorg je voor een stabiele en goede voorbereiding voor het uitvoeren van de opdrachten. Maar hoe zit het nu precies? Als calculator krijg je vanuit de commerciŽle afdeling het verzoek om calculaties uit te voeren voor internationale projecten. De offertes gaan de deur uit en bij akkoord ontvang jij de tekeningen, maten, de gewenste details en afwerkingen. Jij gaat vervolgens de vierkante meters checken, prijzen en uren aanvragen bij de afdelingen en jij gaat op zoek naar de scherpst mogelijke prijs om vervolgens de calculatie ter goedkeuring aan te bieden.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is opgericht in 2011 en groeit sindsdien sterk. Met name op internationaal gebied zijn zij echt een begrip geworden. Dat maakt dat zij een van de grootste leveranciers van natuursteen wereldwijd zijn. De passie die zijn hebben voor het product, stralen zij uit naar de klant. Dit verwachten zij ook van de medewerkers. Het Nederlandse kantoor en de showroom van Solid Nature bevindt zich in Aalsmeer, Nederland. De sfeer is zeer informeel maar duidelijk. Ook heb je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau