Luba Uitzendbureau

Customer service representative

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie als customer service representative werk je voor verschillende afdelingen. De customer service bestaat uit dealer service, raildesign en technical service. Jij bent hierin het aanspreekpunt voor een specifieke groep dealers. Deze dealers plaatsen bestellingen en hebben eventuele vragen, opmerkingen of klachten hierover.

Dit alles beantwoord en begeleid jij op een klantgerichte en commerciŽle wijze en voert de bijbehorende correspondentie en administratie. Om deze functie goed te bekleden heb je veel contact met andere afdelingen zoals Administratie, Kwaliteit, Expeditie en Planning. Mochten dealers een bezoek brengen aan het bedrijf, dan begeleid jij deze tijdens dealerdagen en beurzen. Verder weet jij goed klantbelangen in te schatten, prioriteiten te stellen en draag jij bij aan de verbeterprocessen. Dit alles om een zo optimale klantenservice te creŽren.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal en innovatief bedrijf dat streeft naar perfectie van het geproduceerde, op maat gemaakte product. Het is een fabrikant met een historie in liften van ruim 130 jaar. De producten worden geheel ontwikkeld vanuit de wensen van de klanten. Door de gesprekken die zij met klanten voeren kunnen ze garanderen dat het een kwalitatief, eigentijds en innovatief product is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau