Luba Uitzendbureau

Automonteur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Nootdorp
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Meedenken, sleutelen en specifieke auto onderdelen monteren? Wil jij niet meer bij een gewone autogarage werken maar wil jij een specialist worden op het gebied van één type auto? Wij helpen jou morgen nog aan een baan! Jij werkt als automonteur in een werkplaats en sleutelt specifiek aan één type auto. Jij werkt met gereedschappen welke speciaal voor dit soort auto typen zijn ontwikkelt. Jouw werkzaamheden bestaan uit het monteren van de banden, het verhelpen van gaslekken, stellen van de remvloeistof, testen van de schokdempers en het controleren van de remmen. Naast deze standaard werkzaamheden lever jij maatwerk aan de klant. Dit maakt jouw werk uitdagend. Dit bedrijf handelt in allerlei auto onderdelen voor dit type auto waardoor jij alle onderdelen tot je beschikking hebt.

Wij kunnen jou nog veel meer vertellen over deze toffe werkplek!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zit gevestigd in Nootdorp en bestaat al zo'n 40 jaar. Zij handelen in auto onderdelen, maar verrichten ook onderhoud en reparatie aan een spicfiek type auto. Bij dit middel klein bedrijf zijn collega's: werkplaatsmedewerkers, verkoopmedewerkers, magazijnmedewerkers en uiteraard de eigenaar. Er is veel vrijheid binnen het bedrijf om je eigen expertise in te kunnen zetten en te kunnen adviseren om zo tot passende oplossingen te komen voor de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau