Luba Uitzendbureau

Leerling monteur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Vlijmen
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij je toekomstige werkgever ga je leren hoe je zonwering moet monteren. Dat je dat niet direct zelfstandig kan, spreekt voor zichzelf. Daarom zal je met een ervaren monteur meelopen om zo de kneepjes van het vak eigen te maken. Je helpt de monteur bij de installatie door gereedschap aan te geven. Je assisteert bij het plaatsen en zorgt ervoor dat de werkplaats netjes wordt achtergelaten voordat jullie met de bus vertrekken naar een nieuwe opdracht. Dit allemaal met het doel dat je zelf aan de slag kan als zelfstandig monteur. Hoe snel dit kan? Dat ligt helemaal aan jouw inzet!

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een familiebedrijf wat gerund wordt door vader en zoon. Zij zijn specialisten in het plaatsen van zonwering en bijbehorende producten, zoals overkappingen, zonneschermen en zonwering voor ramen. Ze zijn nu een paar jaar actief en inmiddels hebben ze ongeveer 10 medewerkers in dienst, maar groeien nog steeds! Binnen het team heerst een ontspannen en gezellige sfeer. De collega's hebben veel voor elkaar over en er wordt hard gewerkt. Het werk is specialistisch en daarom is het een leuke functie wanneer je wel technisch inzicht hebt, maar graag een specifiek vak wil leren!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau