Luba Uitzendbureau

Service monteur

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Katwijk
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige functie bevat een hoop taken waaronder het verrichten van service-, installatie en onderhoudswerkzaamheden aan printers op locaties in het binnen -en buitenland.

Je gaat samen met een ervaren collega op pad die je alle kneepjes van het vak gaat leren. Jullie zorgen ervoor dat de apparatuur in optimale staat verkeerd bij bedrijven. Je voert keuringen uit en doet inspecties om eventuele storingen of fouten te ontdekken en aan jou de taak deze betreffende fouten of storingen op te lossen. Daarnaast is er in de toekomst een mogelijkheid producttrainingen te geven en geef je met jou kennis feedback aan het R&D team (Research and development).

Over het bedrijf

Je toekomstige werkgever is de enige Nederlandse fabrikant van codeer- en merkapparatuur. Dit zijn industriŽle printers die ? in een productielijn of tijdens het verpakkingsproces- producten voorzien van een code of markering. Trek je koelkast maar eens open of kijk onder de motorkap van een auto. Overal vind je barcodes, datums, QR-codes en logo?s. En de machine die dit print: die maken wij!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau