Luba Uitzendbureau

Maintanance and Calibration Engineer

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Leiderdorp
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Voor een mooi bedrijf ga je aan de slag in een team van 15 mensen en wordt er onderling gesproken in het Engels. Het hoofddoel voor dit bedrijf is onderzoek doen voor de olie en gas industrie. dit doen ze in laboratoria door middel van verschillende machines. Je werkdag zal ingevuld worden door het onderhoud en instellen van deze verschillende soorten machines. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen van reserveonderdelen, helpen om bestaande apparatuur te verbeteren en nieuwe apparatuur te bouwen. Ook zal je assisteren bij het uitvoeren van laboratorium analyses en bij het voorbereiden van monsters voor uitvoeren van metingen.

Heb je relevante werkervaring in deze industrie of branche en een mbo opleiding die aansluit op dit profiel dan is deze functie iets voor jou.

Over het bedrijf

Dit bedrijf biedt advies op maat voor verschillende grote bedrijven in de energie-industrie. Hierbij worden er geologische en laboratorium diensten geleverd. Dat betekent dus maatwerk voor klanten die geothermie projecten uitvoeren en daarnaast voor bedrijven die werken in de internationale olie- & gasindustrie. Vanuit jouw toekomstige werkplek in Leiderdorp wordt er momenteel voor een gedeelte thuisgewerkt, maar je hebt 40 collega's die samen elke dag veel met elkaar in contact zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau