Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker cleanroom

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Enkhuizen
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij werkt nauw samen met jouw collega?s aan het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande medische folie. Omdat de producten steriel vervaardigd moeten worden ben jij werkzaam in een cleanroom; een zuivere werkomgeving met een constante temperatuur. Dit betekent ook dat jij hiervoor de benodigde maatregelen treft voordat jouw dienst aanvangt zoals het dragen van een overall, een harnetje en eventueel een baardnetje.

Tijdens jouw dienst houd je het productieproces continu in de gaten. Je controleert of alles draait volgens de specificaties en signaleert onvolkomenheden. Iedere twee uur moeten er verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd worden omdat de kwaliteit ten alle tijden perfect moet zijn en de uitkomsten van deze metingen voer jij in in de computer. Verder hang jij nieuwe rollen in de machine en haal je volle rollen uit de machine en pak je deze in zodat ze verder kunnen naar de logistieke afdeling.

Jouw werkweek start met 2 ochtenddiensten (07:00-15:00 uur), daarna twee middagdiensten (15:00-23:00 uur) en jij sluit jouw zesdaagse werkweek af met twee nachtdiensten (23:00-07:00 uur). Dan heb je een uitslaap-dag en daarna drie volle dagen vrij. Je weet dus nu al wanneer je de rest van het jaar moet werken.

Over het bedrijf

Iedereen bij jouw nieuwe werkgever zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. De productie van kunststof halffabricaten staat centraal. Deze halffabricaten worden uiteindelijk gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken te maken. Jij en je collega's worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau