Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker inpak

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Zuid-Holland
Wateringen
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij kan per direct aan de slag als productiemedewerker inpak in Wateringen! Voor een internationaal metaalbewerkingsbedrijf zoeken wij een medewerker die kan ondersteunen in de inpakruimte. Samen met een collega ga jij ervoor zorgen dat het inpakken van de producten vlekkeloos verloopt. Jouw team zorgt ervoor dat alles keurig en verzendklaar klaar staat voor de expeditie. Tot slot zorg jij ervoor dat de inpakruimte en het magazijn schoon en netjes is.

Jouw werktijden zijn flexibel in te delen. De werktijden zijntussen 6:00 uur en 18:00 uur en hierin kan je zelf bepalen hoe laat je start met werken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een metaalverwerkingsbedrijf gevestigd in Wateringen. Zij produceren diverse metalen voor de industrie en energiesector. Je komt te werken op een dynamische productieafdeling, waar de producten worden gemaakt en bewerkt met diverse soorten machines. Jouw collega's hechten veel waarden aan verantwoordelijkheid en samenwerken. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau