Consolid

Recruiter Albert Heijn E-Commerce

Details van de functie

Logo Albert Heijn E-commerce vraagt doorlopend nieuwe bezorgers die boodschappen willen bezorgen bij klanten en particulieren thuis, vanuit locatie Bleiswijk. Onze collega Anouk, Inhouse Intercedent bij Consolid, is elke dag druk bezig met het in behandeling nemen van sollicitaties, het voorstellen van potentiële bezorgers bij de klant, het poulebeheer aan bezorgers en het contact met de teamleiders. De locatie is echter dusdanig groeiende dat zij versterking nodig heeft!

Binnen de functie van Recruiter ben je verantwoordelijk voor het voorselectie proces van kandidaten die solliciteren bij Consolid. Zodra er een kandidaat interesse toont, neem jij de sollicitatie door en zoek je direct contact. Snel reageren is key in deze krappe arbeidsmarkt! Het is aan jou om te bepalen of de kandidaten geschikt zijn voor de job als bezorger rijbewijs B. Je weet precies wat de opdrachtgever zoekt en je brengt dit met veel enthousiasme over. Vragen over de functie beantwoord je maar al te graag. Alles om ervoor te zorgen dat de kandidaat goed geïnformeerd is alvorens hij/zij zich aan sluit bij de club! Je schakelt snel met de Intercedenten, je hebt geschikte kandidaten die je kunt voorstellen! Jullie weten elkaar goed te vinden en de communicatielijnen zijn kort.

Buiten dat je kandidaten spreekt die solliciteren op vacatures, doe je er ook alles aan om ervoor te zorgen dat kandidaten geïnteresseerd raken in de bezorgervacature. Je gaat pro actief searchen en zodoende je netwerk opbouwen en uitbreiden.

Opdrachtgever & inhouse team
Albert Heijn E-commerce is een opdrachtgever waar wij al jaren intensief mee samenwerken. Albert Heijn E-commerce verzorgt de bezorging van de dagelijkse boodschappen bij particulieren en bedrijven. Vanuit Consolid zijn er landelijk 1800 bezorgers werkzaam. Het Consolid Inhouse team bestaat uit 12 Inhouse Intercedenten en 11 Planners. Voor 21 locaties werven en selecteren wij evenals het beheren van de bezorgerpoules. Dat is een hoop, daarom hebben wij jou hard nodig!

Arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime dienstverband / min. 32 uur per week
  • Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma
  • Trainingen op het gebied van o.a. recruitment
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform
  • Een groot Inhouse team met veel expertise!

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:
  • Een maandsalaris tussen de EUR 2.100,- en EUR 2.500,- bruto (bij fulltime)
  • Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime)
  • Een bonusregeling (max 10%)
  • Reiskostenvergoeding én thuiswerkvergoeding
  • Beschikking over een laptop en werktelefoon
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid