Dental Clinics

Tandartsassistent Dental Clinics Huizen

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Flevoland
 • Gelderland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
Huizen
13 september 2021
21 oktober 2021

Details van de functie

Logo Introductie
We zijn een gezellige en hechte groep collegaís, eigenlijk als ťťn grote familie. We werken hard, staan voor elkaar klaar en houden ook van een lolletje. Klinkt dit als het team voor jou? Dan ben jij de tandartsassistent voor 24 tot 32 uur per week die wij zoeken! Je zal werken op de dinsdag, donderdag en vrijdag. De andere dag is in overleg. Deze functie kan in combinatie met de functie als omloopassistent.

Organisatie
Ons team bestaat uit jong en oud. We zijn betrokken bij elkaar en springen voor elkaar in. Flexibiliteit wordt dan ook gewaardeerd. Door de verbondenheid en de no-nonsense instelling heerst er een prettige sfeer in de praktijk, waardoor zowel het team als de patiŽnten zich op hun gemak voelen.

Functie
Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiŽnten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van rŲntgenfotoís in opdracht van de tandarts. Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiŽnten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Functie eisen
Je hebt een relevante opleiding en/of ervaring in soortgelijke functie. Je kunt goed samenwerken en aan een paar woorden van de tandarts heb je genoeg om te begrijpen wat je moet doen. Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen en je hebt een flexibele werkhouding. Tijdens je werk kom je veel met patiŽnten in contact Ė iets wat je leuk vindt en graag doet. Daarnaast weet je goed hoe je een zenuwachtige patiŽnt moet geruststellen. Hierdoor help je een bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken. We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Brechtje Lindemann
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Dental Clinics gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.