Aktiesport B.V.

Parttime verkoopmedewerker (30 uur)

 • Vast contract
MBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam Zuidplein
13 september 2021

Details van de functie

Logo Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoopmedewerker in Rotterdam te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Rotterdam? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden. Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG.

Functiebeschrijving

Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Samen maken jullie het verschil voor de klanten. Jullie zorgen voor een topprestatie. Alles laat je uit je handen vallen voor de klant. Zodat naast de beste deals, ook de beste service wordt geleverd. Je wordt getraind door de (Assistent) store manager. Zij leren je alle skills die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa én in het magazijn. Zo sta jij nooit stil in je ontwikkeling. s 'Ochtends start je samen de dag, waarna jij meteen aan de slag gaat. Je zorg dat de winkel netjes is, de vracht is verwerkt, de acties goed zichtbaar zijn en je erkent elke klant. op het juiste moment maak jij je move om deze klant de perfect service te verlenen.

Functie-eisen

Verkopen zit in je bloed. Jij bent een natuurtalent. Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant. Nieuwe voetbalschoenen? Jij weet welke. Style tips? Jij geeft ze. Advies over sportshirts? Jij kent alle ins en outs. Je bent de beste in je vak. Jouw passie voor voetbal en het team maakt jou de perfect match met Aktiesport. Daarnaast ben jij:

 • 30 uur beschikbaar. flexibel inzetbaar (weekenden en koopavonden)

 • Gedisciplineerd

 • Commercieel en resultaatgericht

 • Open, eerlijk, leergierig en enthousiast

 • Een winnaarArbeidsvoorwaarden

Iedereen heeft talent. Jouw talent maakt je uniek. Dat vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stilstaan is geen optie bij ons. Je bent altijd in beweging. Je groeit op de winkelvloer en op persoonlijk vlak . Dankzij de E-learning modules en fysieke trainingen van onze Sport Academy. Hier leren we je de beste verkooptechnieken en leer je alles over onze merken! Om de winnaarsmentaliteit aan te wakkeren worden er regelmatig teamchallenges georganiseerd waarin de filialen het tegen elkaar opnemen om de beste te worden. Fun & Succes gaan hand in hand! Wat nog meer?

 • Kans op gave incentives (Trip naar Thailand of Aruba);

 • Korting op alle artikelen van Perry en Aktiesport;

 • Deelname aan het Fitnessplan (korting op je abonnement) ;

 • Deelname aan het fietsplan (korting op aanschaf van een nieuwe fiets);

 • Collectieve kortingen op verzekeringen;

 • De hele dag bezig zijn met voetbal en lifestyle;

 • Collega's die je vrienden worden;

Bovenal: een super toffe baan in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: ?Get naked, have fun & get the job done'
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.